Bezorging

ALLEeetkamerstoelen.nl levert eetkamerstoelen van verschillende fabrikanten en importeurs direct bij jou thuis af. Streven is om de lijnen ze kort mogelijk te houden, vaak komen de stoelen direct vanaf de fabriek, waardoor we zeer scherpe prijzen kunnen bieden en altijd zonder verzendkosten. Daarbij is de levertijd van stoelen soms verschillend, we proberen deze echter altijd zo snel mogelijk te houden. Doorgaans enkele dagen, soms heb je ze zelfs al de volgende dag in huis!

leverdag eetkamerstoelen

Vertel ons in het opmerkingsveld op de afrekenpagina welke dag je je stoelen het liefst thuisbezorgd wilt hebben.


Betrouwbare leverdienst

Voor de bezorging maken wij uitsluitend gebruik van betrouwbare bezorgdiensten zoals POSTNL en DHL. De stoelen worden helemaal gratis op het door jou gewenste adres afgeleverd. In sommige gevallen neemt de bezorgdienst contact op om een specifieke tijdsafspraak te maken. In andere gevallen ontvang je altijd een Track & Trace code om de bezorging te kunnen volgen.


Bezorgen in België (& andere landen)

Naast Nederland worden alle stoelen ook gratis in België (zowel Vlaanderen als Wallonië) bezorgd. De levertijd van eetkamerstoelen kan soms iets afwijken, maar ook hier is het streven maximaal enkele dagen. Wil je de exacte, actuele levertijd weten voor een bestelling in België? Of heb je een specifieke wens voor levering in een ander land? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Voor alle vragen omtrent de bezorging van jouw (eventuele) bestelling bel je ons op 088-7863536 of stuur een mail naar info@alleeetkamerstoelen.nl.