Nu ook barkrukken!

Nu ook barkrukken!

Ja we weten het. Barkrukken zijn geen eetkamerstoelen. Maar je kan er op zitten. En eten. En vond je ze vroeger alleen in de kroeg, tegenwoordig hebben vele huishoudens barkrukken of barstoelen staan in de eetkamer of in de keuken. Bijvoorbeeld om lekker te ontbijten aan de keukenbar.

Uiteenlopende barkrukken en barstoelen

Op het moment van schrijven zijn er al zo’n 25 verschillende barkrukken toegevoegd aan ons assortiment. Dit is uiteraard nog maar het begin, want zoals jullie van ons gewend zijn streven we altijd naar een uitgebreid en divers assortiment. Voor ieder wat wils geldt dus ook voor ons nieuw barkruk assortiment. In samenwerking met onze leveranciers zullen we een prachtig assortiment aanbieden wat gaat van landelijk tot design, van hout tot metaal, van wit tot paars en van moderne in hoogte verstelbare barstoelen tot een eenvoudige ouderwetse barkruk.

>>> Drie tips van de chef

Hierbij alvast drie van onze favoriete barkrukken. Totaal verschillend van elkaar maar elk met zijn eigen charme!

1. De Tulip barkruk

De Tulip, een superleuke, hippe design barkruk. Wellicht herken je die typische kuipzitting wel die je tegenwoordig zo veel ziet bij eetkamerstoelen. In combinatie met het langwerpige en in hoogte verstelbare onderstel heeft hij inderdaad wat weg van een tulp.

2. Toronto Greep

landelijke barkruk

Van hypermodern naar gezellig landelijk. Een prachtige barkruk gemaakt van Koboo riet en voorzien van een lekker kussentje voor extra comfort. Deze Toronto doet ons verlangen naar een fijne zondagmorgen met een krantje, croissantje en verse jus d´orange!

3. Malibu barkruk

industriele barkruk malibu

Last but not least: de Malibu barkruk. Deze stoere industriële barkruk is leverbaar in de 3 toffe kleurvarianten turquoise, wit en donkergrijs. Lastig kiezen!

Zit jouw favoriet er nog niet tussen? Houd onze website in de gaten. De komende week zullen er in rap tempo vele nieuwe barkrukken volgen!

Posted on 2016-10-03 Inspiratie 0 5214

ReagerenReageren

Archief inspiratie artikelen

Categorieën inspiratie

Laatste reacties

Inspiratie zoeken

Vorige
Volgende