ALLEeetkamerstoelen.nl

Sinds 2013 dé webwinkel voor eetkamerstoelen.


Eén portaal met een ruim en compleet aanbod, altijd de laagste prijs en elke stoel snel & gratis thuis afgeleverd. Wij zorgen voor scherpe afspraken met leveranciers en producenten en stoelen worden doorgaans direct vanuit de fabriek of groothandel bij jou thuis afgeleverd. Lekker makkelijk én lekker goedkoop dus. Nu al omvat ons aanbod honderden soorten stoelen in uiteenlopende kleuren, vormen en stijlen. Het streven voor de toekomst is duidelijk;
ALLE eetkamerstoelen!

  • Groot aanbod aan eetkamerstoelen
  • De Lage Prijs Garantie
  • Gratis bezorging in Nederland & België

Ons team

AEKSHQ

Vier vrienden met een passie voor interieur, meubels en Internet. Dat was het startpunt. Er zijn op het Internet vele leveranciers van eetkamerstoelen met elk hun eigen aanbod, voorwaarden en prijsstellingen. Dat kan beter dachten wij. ALLEeetkamerstoelen.nl is het allesomvattende portaal voor eetkamerstoelen. Inspiratie, gemak, ruime keuzemogelijkheden en altijd de goedkoopste.

Tevreden klanten

        Ik ben erg blij met mijn nieuwe eetkamerstoelen, ze staan prachtig! Ze werden netjes en op tijd bij ons thuis afgeleverd. Daarbij vond ik vooral de persoonlijke communicatie van de klantenservice heel prettig. 

Marieke - Badhoevedorp        Topstoelen tegen een mooie prijs. Verder prima service en communicatie, 

Michiel - Enschede