Partnership voor leveranciers

ALLEeetkamerstoelen.nl is een online woonwinkel waarin de consument aan de hand van een handige zoekapplicatie en een uitgebreid en divers assortiment, zijn gewenste stoel kan vinden en bestellen. Voor jou als eetkamerstoelenleverancier een aantrekkelijk kanaal om jouw eetkamerstoelen onder de aandacht te brengen!

 

Jouw stoelen op ALLEeetkamerstoelen

Zoals onze naam al verklapt, is ons streven om een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden aan de consument in uiteenlopende merken, kleuren, vormen en prijscategorieën. Inmiddels hebben wij een samenwerkingsverband met verschillende leveranciers. Echter is "ALLEeetkamerstoelen" ons streven dus wij zijn altijd op zoek naar leveranciers die ons aanbod verder kunnen verrijken. Voorwaarde hierbij is dat wij nooit twee keer dezelfde stoel plaatsen, dus hebben wij jouw stoel op onze website staan, dan zal er nooit een andere aanbieder dezelfde stoel mogen plaatsen.

 

Geïnteresseerd om met ons samen te werken? Bel ons gerust op 088-7863536 of stuur een mail naar info@ALLEeetkamerstoelen.nl.